Tuesday, February 1, 2011

Steamed Fruit Cake

Kek yang dah siap dikukus selama 4 jam!
Kek yg dah siap dipacking dalam plastik. Mmg sgt sesuai untuk dibuat 'doorgift'
Ini rupa kek yang telah dipotong2..yummy....
Kek kukus ni di order oleh Sandy (Maple Print). Sandy nk 400 potong kek buah untuk dibuat doorgift. Aku kukus menggunakan plastic container size 6"X6". Kemudian aku potong kepada 4 bahagian. Setiap behagian aku potong lagi jadi 6 keping. So sebuku kek dapat 24 potong. Sizenya just nice untuk seorang makan. Siap packaging lagi dalam plastic. Ini first time dapat order macam ni. Penat juga weiii nk potong2 kek tu. Alhamdulillah anak2 dara aku tolong packing. hehe. Rezeki jangan ditolak..... Feedback dari Sandy mak dia suka sgt kek ni (very nice). Dia order lagi 3 buku untuk bawa balik ke Penang. Apa2 pun thanks ye Sandy. Harap berpuas hati.

1 comment:

  1. Kak,berapa harga kek slice yg siap packing tu?

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails