
Ok lah, kenapa Bib kata tepung kek ni best & senang nak membuatnya? Sebab memang mudah sangat nk membuatnya...
============================================
TEPUNG KEK COKLAT LEMBAB BAKERS' CHOICE
(Edaran Anna Sweet Bakery - Muslim Product)
Harga : RM12.00/pek (680gram)
***********************
" A simplest way to bake like ABC"
**********************
Bahan-bahan :
1 pek tepung kek coklat lembab Bakers' Choice
2 biji telur
1 cawan susu cair
1/2 cawan minyak / butter cair
1 cawan air panas
1 pek tepung kek coklat lembab Bakers' Choice
2 biji telur
1 cawan susu cair
1/2 cawan minyak / butter cair
1 cawan air panas
Cara-cara :
- Satukan semua bahan kecuali air panas
- Pukul dengan kelajuan sederhana selama 2 minit
- Masukkan air panas
- Kacau sehingga sebati & licin
- Masukkan dalam loyang 8" X 8" X 3" yg telah di alas kertas minyak
- Bakar pada suhu 160' selama 45 - 60 minit (bergantung pada oven masing-masing)
- Jika kukus, tutup dengan aluminium foil & kukus dengan api sederhana sehingga masak
- InsyaAllah menghasilkan kek coklat lembab seberat 1.3kg
*************************
Bagi sesiapa yang berminat untuk mencuba tepung kek ni bolehlah email ahliah.najib@gmail.com Untuk menjadi agen juga amat dialu-alukan. Syarat menjadi agen mudah aje. Kena order minima 10 pek.
boleh saya tahu bagaimana nak jadi agen? saya intan dari kuching sarawak. saya berminat nak jadi agen dan nak tahu harga agen dan kos penghantaran ke sarawak. tolong email saya eeentan@gmail.com. tq.
ReplyDelete